Despre noi

Noi, Minidata suntem o echipa de consultanti si profesionisti in vanzari, ce au peste 10 ani de experinta pe piata din Romania. Preferam sa ii lasam pe altii sa vorbeasca despre noi, dar iti putem spune ca suntem la un click distanta de momentul dupa care poate ai tanjit in ultima vreme, momentul in care iti gasesti produsul cautat si dorit de tine ca sa il oferi cuiva sau de ce nu sa iti faci singur un cadou.

Bazandu-ne pe o experienta de peste 10 ani in domeniul IT, am lansat magazinul online intr-un stil propriu, pentru a-ti veni in ajutor atunci cand cauti sa fii in pas cu vremurile, oferindu-ti un serviciu prompt, la un pret al produselor corect, concurential, magazinul nostru online fiind o alternativa ferma magazinelor consacrate. In spatele acestor ani stau mii si mii de clienti, persoane fizice si juridice, zeci de furnizori si colaboratori, alaturi de care am evoluat, am crescut, chiar am invatat si din greseli si am continuat sa ne perfectionam. Furnizorii si partenerii nostri sunt lideri pe piata din Romania si nu numai, ei sunt o garantie a viitoarei noastre colaborari.

Beneficii
Magazin online
Incearca noul nostru magazine online, cauta produsul dorit si bucura-te de ofertele noastre. Nu ezita sa comanzi de pe site-ul nostru si te veti convinge ca ai facut alegerea potrivita.
Seriozitate
Fii clientul nostru si vei primi in schimb seriozitate, promptitudine, profesionalism. Devino partenerul nostru si vei primi preturi speciale, bonusuri si avantaje.
Suport Client
Echipa noastra iti sta alaturi, iti ofera la nevoie informatii, sfaturi, sugestii. Noi nu iti vindem doar un produs, noi iti oferim si experienta noastra, care devine experienta ta.
Clienti multumiti
Fiecare produs livrat reprezinta o realizare si fiecare realizare constituie un client multumit​ – acesta este obiectivul nostru!
Testimoniale

0

ani de experienta

0

de produse vandute

0

de clienti multumiti